Си Ен Ен извади интересен акцент около осветяването на военни тайни

...
Си Ен Ен извади интересен акцент около осветяването на военни тайни
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Искала ли е всъщност България да даде МиГ-29 на Украйна?

Си Ен Ен извади забавен акцент към осветяването на военни секрети за Украйна - за българските МиГ-29 и желанието на държавното управление ни да ги даде на Киев. Какво се е случило през февруари?

Съединени американски щати правят оценка следствията от разкриването на секретна информация като размерите на протичащото са определяни като " най-големия теч след " Уикилийкс ".

Президентът Румен Радев свика следващия парламент на 12 април, като даде знак, че няма да се бави. Какво да чакаме от новото Народно събрание - дежавю, или да?

Георги Семерджиев, упрекнат за злополуката на " Черни връх ", при която починаха две млади дами, непрестанно сменя версиите за случилото се. И в същото време твърди, че нищо не помни.

Илон Мъск с следващо спорно решение и още по-странна обосновка за какво го е взел.

Френският президент Еманюел Макрон след визитата си в Китай с готовност Европа да се разграничава от Съединени американски щати за Тайван.

В " Левски " все по този начин не всичко (или нищо) не е умерено.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР